Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 191)
 • Auteur
  Berichten
 • sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Spanning: 6 punten, omdat voor mij de spanning niet echt opliep of aanwezig was.

  Plot: 7 punten, omdat deze toch verrassend was

  Leesplezier: 7 punten, omdat het wel zo geschreven is dat je nieuwsgierig blijft.

  Schrijfstijl: 7 punten, omdat het vlot geschreven was met korte hoofdstukken.

  Originaliteit: 7 punten, omdat het naar mijn idee een onderwerp is wat meer voor kan komen

  Psychologie: 7 punten, omdat deze toch wel aanwezig was

  Gemiddelde beoordeling: 6,8 punten

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  De plot

  De plot was uiteindelijk toch verrassend. Nadat het best traag op gang kwam en verwarrend door het heden en verleden, had ik deze niet meer verwacht.

  Algemeen

  Het boek bleef me wel pakken, want ik wilde hoe dan ook toch weten hoe het in elkaar stak. De schrijfstijl was prettig door de korte hoofdstukken en geen ellenlange zinnen.
  Ik zou het boek meer typeren als een geloofwaardige roman.

  Dit boek

  Ik vermoed dat dit een boek is zoals er meerderen kunnen zijn, maar ik weet dat niet zeker omdat romans niet mijn genre is.
  Ik zou eigenlijk willen meegeven dit boek geen psychologische thriller te noemen, maar een psychologische roman. Verder geen tips of adviezen.

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  De karakters

  Ik vond het karakter van Esther wel iets evolueren, vooral omdat het vanuit haar gaat. Vooral omdat blijkt dat zij veel met het ongeluk te maken heeft, zonder dat zij het besefte.
  Ik heb niet echt een favoriete personage, hoewel ik me wel steeds meer afvroeg wat er toch allemaal speelde in het leven van Esther. Wel vond ik Linus heel zielig in het verhaal.
  De personage van Esther en haar man zouden wat dieper uitgewerkt kunnen worden, maar of het veel doet met het verhaal?

  De auteur

  De schrijfstijl is kort en duidelijk, dus daar zou ik niet veel aan veranderen. Wel het typeren van de hoofdstukken. Al zou er maar heden of verleden boven staan om het duidelijker te maken.
  Ik denk niet dat dit boek voor mij een aanleiding zal geven om nog een boek van haar te gaan lezen. Ik heb namelijk de spanning gemist en vond dit boek ook niet echt een thriller.

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Ik heb het boek inmiddels uit.

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Ik zit nu op zo’n 70% van het boek en tot nu toe vind ik het geen thriller. Ook vind ik het toch wel verwarrend dat er niks boven de hoofdstukken staat. Al was het maar heden of verleden.
  Verder ben ik enorm benieuwd wat er nu nog meer speelt bij Esther. Is ze wel zo onschuldig? Vecht ze wel goed genoeg voor haar gezin?
  Ik lees meer boeken van Vlaamse auteurs, dus vele uitdrukkingen zijn mij al wel bekend.
  Ik ga vandaag snel verder met lezen.

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Ik zit nu op 30% en ik vraag me af waar dit heen gaat. Tot nog toe makkelijk leesbaar. Korte hoofdstukken. Alleen springt het een beetje van de hak op de tak. Morgen verder lezen.

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Heb het boek op mijn reader gezet en alles is zwart wit.
  De titel springt eruit en staat net iets over een vingerafdruk…. Onder de titel 2 vingerafdrukkingen in de vorm van een hartje, de liefde. Heel in het klein de tekst psychologische thriller wat mij aantrekt.
  De auteur, deze ken ik nog niet, heb nog niets van haar gelezen.
  Door wat er op de achterkant staat, maakt het mij nieuwsgierig wat er allemaal speelt in het leven van Esther. Valt er veel te bedekken door de mantel der liefde? Ik wil nu snel gaan beginnen te lezen.

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Hoe leuk dat ik weer mee mag doen met deze leesclub.

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Ik heb net het boek ontvangen. Zal deze vanmiddag op de reader zetten en zodra ander boek uit, ga ik deze lezen. Dank!

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Pffff ja daar zeg je iets, van hoeveel mensen kan je gelijk houden? Ik heb nog nooit wat van haar gelezen en deze tekst trekt aan, ik word nieuwsgierig naar dit boek. Daarbij houd ik van psychologische thrillers en zou ik deze graag willen lezen. Ik bedoel maar, een achtjarige zoon die de buurman doodrijdt? Toeval dat buurman ook het jaar daarvoor de leerkracht was van haar zoon? Hoe moet zij zichzelf onder de loep nemen?

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Ik heb het voorstukje gelezen en ik moet zeggen dat ik enorm benieuwd ben, waar dit verhaal naar toe gaat.
  De jonge politieagent Benoit, die nu voor de grootste zaak van zijn leven staat zonder dat hij dit nog weet. Welke grote zaak? Wat speelt er zich af in het klooster? Een reeks mannenlichamen die worden opgegraven, hoezo? Lijkt me een echte thriller!
  Datgene wat ik las, was al prettig en vlot te lezen. Ik heb nog nooit iets gelezen van Sancrine Destombes. Ik doe dus maar wat graag mee met deze leesclub 172.

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Ik heb alle delen gelezen met Will Trent en ik kijk zeker uit naar deze 10 deel! En vooral ook samen met Sara Linton.
  Zal deze net zo spannend zijn als al haar vorige delen? Vast wel!

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Spanning 7: Het verhaal was niet spannend om een echte super thriller te zijn
  Plot 7: Was toch wel deels voorspelbaar
  Leesplezier 8: Ik heb genoten van Gemma als persoon en daarnaast om het verhaal zelf
  Schrijfstijl 8: Fijne korte hoofdstukken en vlotte leesbare schrijfstijl
  Originaliteit 8: Het zou zomaar kunnen gebeuren tijdens een filmopname,je moet er maar opkomen.
  Psychologie 7: Door uitwerking karakter Gemma toch een mooie 7, als de andere karakters wat dieper zouden uitgewerkt worden nog hoger.

  Totaal 7,5

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  De plot
  Ik moest er echt even inkomen. Alles liep een beetje door elkaar. Zoveel namen en zoveel lijnen door elkaar heen. Eenmaal in het verhaal zit het leuk in elkaar. Je hebt gedachtes van verschillende daders. Toch was het plot voor mij niet geheel onverwachts.

  Algemeen
  Het is makkelijk leesbaar door vlotte schrijfstijl en korte hoofdstukken. Het leukste vond ik dat we Gemma steeds beter leerden kennen en haar ontwikkeling was mooi om te lezen. Het verhaal voelde niet echt als een super spannende thriller, waardoor je continu door wilde lezen. Toch wel goed genoeg om verder te gaan lezen om te weten hoe het verhaal zou aflopen.

  Dit boek
  Het is niet echt een thriller waarbij de spanning enorm oploopt. Toch door de verschillende verhaallijnen die goed uitgewerkt waren, was het voor mij goed genoeg om door te willen blijven lezen. Dat ik al vermoedde wie de dader was, vond ik niet hinderlijk. Het laatste hoofdstuk maakt me nieuwsgierig naar het volgende deel en ik kijk er al naar uit.

  sunnie031
  Bijdrager
  Aantal berichten: 191

  Ik zie de karakters wel evolueren, vooral bij Emma, beetje bij beetje en zelfs bij Fleet merk je dat hij eigenlijk meer wil loslaten, maar het op de één of andere manier niet kan/lukt.
  Ik merk dat Gemma mijn favoriet is maar Fleet volgt absoluut met zijn bijzondere karakter.
  Of ik iets zou willen veranderen aan de personages, nee dat zou ik zeker niet doen.

  De schrijfstijl is goed, hoewel het begin wel een beetje verwarrend was met zoveel namen en gebeurtenissen. Maar langzaam en zeker past alles in elkaar en kan je de juiste linken leggen. De spanning begon pas echt op te lopen na ongeveer de helft van het boek.
  Ik had gelukkig hiervoor deel 1 gelezen en dat maakte het makkelijker om de karakters van haar ex, haar vader te begrijpen. Ik zal zeker een volgende deel hierop graag weer willen lezen.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 191)