Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)
 • Auteur
  Berichten
 • Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  Wauw wat een geweldig boek! Een 9 is het zeker waard!

  Spanning:9
  Geweldig spannend opgebouwd zonder eng te zijn. Ik moet door blijven lezen, weten hoe die persoon denkt, of hoe zij zoch voelt of weten of hij het gedaan heeft.

  Plot: 9
  Super opgebouwd. Uiteindelijk een heel ander einde dan ik zelf had bedacht.

  Leesplezier: 9
  Alleen lezen als je evende tijd hebt want dit verhaal kan je niet wegleggen.

  Schrijfstijl: 9
  Heel fijn geschreven, in het begin moest ik een paar keer een zin opnieuw lezen maar dat gevoel verdween tijdens het verhaal. Pakkend en geweldig geschreven.

  Originaliteit: 9
  Ik heb nog nooit eerder een verhaal gelezen dat hier op leek. Dus zeker origineel.

  Psychologie: 9
  Wauw! Echt super! Je leeft met alle personages mee, heeft hij het gedaan, waarom deed zij dat, oh nu ben ik ook boos maar ook blije gevoelens. Daarbij verloopt het verhaal ook anders dan gedacht!

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  Het verhaal is geweldig opgebouwd. Ik leef mee met de verschillende hoofdpersonen maar er veranderd steeds iets met de mensen waardoor mijn gevoel voor die mensen ook steeds veranderd. Uiteindelijk had ik het echte einde niet verwacht.
  Ik vond het boek ontzettend fijn om te lezen. Spannend zonder eng te zijn en daardoor bleef ik doorlezen. Als ik wist niet veel tijd te hebben begon ik er ook niet aan! Heerlijk en pakkend geschreven!

  Psychologische thriller, die onder je huid gaat zitten…… je moet doorlezen en weten hoe het eindigd.
  Aan het einde valt alles mooi op zijn plaats.
  Tips: nee, schrijf nog meer boeken!

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  De karakters groeien en veranderen in het verhaal. Heel prettig om te lezen, je leeft mee met alle hoofdpersonen in het verhaal.
  Ik heb geen favoriet personage. Doordat de personen veranderen leef ik de ene keer meer met de ene mee, voel ik een sterke drang om een ander te helpen en ben ik boos op een derde persoon.
  Hierdoor zal ik niets aan het verhaal veranderen. Heerlijk!

  Het verhaal is spannend zonder eng te zijn. Ik hou ervan. Ik heb dit genre niet vaak genoeg gelezen om het te vergelijken met andere schrijvers. Ik zal zeker nog een ander boek lezen van deze schrijver!

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  Yes! Ik heb het boek ontvangen! Nu helaas eerst werken. Morgen snel beginnen!

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16
  In reactie op: Voltooid, Beoordeling #13070

  Spanning: 8 omdat ik regelmatig op het puntje van de bank zat.
  Plot: 9 super onderwerp en goed beschreven van meerdere kanten/inzichten.
  Leesplezier: 9 kon het boek niet wegleggen.
  Schrijfstijl: 9 vlot en makkelijk.
  Originaliteit: 10 nog nooit over euthanasie in een moordzaak gelezen.
  Psychologie: 9 goede verhaallijn, realistisch.

  Gemiddeld cijfer: 9

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  Ik vind het plot mooi geschreven. De verschillende mogelijkheden/motieven van de dader worden door verschillende meningen op meerdere manieren bekeken en beschreven. Hierdoor is het een heel realistisch verhaal.
  Het einde had ik verwacht maar daar word ook wel naar toe gewerkt in de verhaallijn.

  Ik vond het een mooi, realistisch en spannend verhaal. Voor mij was het zo geschreven dat ik niet kon stoppen met lezen. Ik wilde steeds verder en verder. Werd steeds nieuwschieriger. De schrijfstijl was fijn en vlot. Heerlijk om te lezen.
  Wat is typisch nederlands: speelt het zich in nederland af? Jaaaa! De kou, de regen, de bossen, de namen van de personen.
  Mariska, ik vind het een spannend en realistisch verhaal.

  Het thema euthanasie maakt het boek uniek.
  Het eerste boek zal ik niet meer lezen. Ik weet het einde al en dat vind ik jammer. Er werd zoveel verwezen naar het eerste boek……
  Eventuele volgende boeken zal ik wel lezen!

  Er werd respectvol gepraat over de doden in het mortuarium en hoe er omgegaan word met hen. Hierdoor heb ik het idee dat ze er meer van weer.

  Goede tip: geweldig om te lezen! Ga zo door!

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  Mijn favoriete personage in het boek is Isabel! Bijna alle ‘hoofdkarakters’ groeien langzaam aan in het verhaal. Voor mijn gevoel is dit verhaal geschreven vanuit Isabel. Zij ‘groeit’ dan voor mij ook het meest.
  Ik wil niets veranderen aan de karakters. Dit leest heerlijk weg! Fijn en vlot geschreven. Als ik aan het lezen ben, kan ik het boek moeilijk wegleggen. Ik wil steeds verder. Meer ontdekken!

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  Wat een heerlijk boek. Spannend en soms een beetje griezelig. Wat juist het leuke is aan dit boek, is dat het niet loopt zoals ik zelf had bedacht. Dat maakt het alleen maar leuker en spannender!
  Ik heb hier en daar wat ‘foutjes’ gezien maar ik het is voor mij niet vervelend.

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  Ook ik heb de link ontvangen! Sorry voor de late reactie.

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  De buitenkant van het boek trekt mij ontzettend aan, als ik het in de winkel zaf liggen, zonder alle aandacht eromheen, had ik het boek zeker opgepakt en bekeken. (En dan ook meegenomen)
  Een vrij simpele maar goed doordachte tekst en een foto die het helemaal afmaken! Een boek dat ik hoe dan ook moet meenemen naar huis!

  De auteur ken ik alleen van verhalen. Ik heb het lezen eind vorig jaar weer opgepakt en heb jaren niets meegekregen van boeken en auteurs.

  Ik verwacht een super gaaf en spannend verhaal waar ik kippenvel van krijg. Een verhaal waarbij ik verrast wordt en misschien zelfs wel wakker lig…….

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16
  In reactie op: Beet, Beoordeling #11626

  Spanning: 6,5 punten. Ik vond het niet een échte thriller. Er zaten een paar spannende stukken in maar ik verwacht meer van een thriller

  Plot: 6 punten. Aan de ene kant een leuk (niet verwacht) einde en aan de andere kant is het laatste (voor mijn gevoel) afgeraffeld.

  Leesplezier: 8 punten. Ik heb het boek met veel plezier gelezen en kon het moeilijk wegleggen.

  Schrijfstijl: 7.5 punten. Het begin en eind van het boek heb ik verschillende stukken meerdere keren moeten lezen.

  Originaliteit: 8 punten. Realiteit met een vleug fantasy. Heerlijk!

  Psychologie: 7 punten. Ik had meer diepgang verwacht. Of veranderingen in de hoofdpersoon (bv harder worden)

  Gemiddelde beoordeling: 7.2

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16
  In reactie op: Beet, Na het lezen #2 #11625

  Wat George deed, had ik absoluut niet verwacht. Ineens is het verhaal afgelopen. Jammer!

  Naar mijn idee, is het laatste stukje heel snel geschreven: het boek moet nu maar afgelopen zijn maar er moet nog wel een vervolg op kunnen komen…..

  Het begin en het einde van het boek vond ik minder. In het begin stoorde het me dat er een (voor mijn gevoel) ‘slimmer’ persoon netgezet moest worden en aan het einde ging alles heel snel.
  Het verhaal op zich vond ik gewéldig! Ik had kriebels in mn buik, schrok bij bepaalde gebeurtenissen en keek nog wel eens vies (volgens mn vriend). Heerlijk om te lezen en een super schrijfstijl!

  Wat is een typische vlaamse thriller? Geen idee. Als Nederlandse was het heel goed te lezen met her en der een paar vlaamse woorden. Geen last van!

  Het verhaal was heel realistisch met een leuk verzonnen ‘beest’ erin. Dat wat het beest doet en anderen laat doen, dat maakt het spannend maar ik vond het geen thriller. Maar leuke fantasie!
  Zo’n verhaal als dit heb ik niet eerder gelezen. One of a kind is dit wel!
  Misschien was het verhaal nog wat spannender geweest als de hoofdpersoon wat ‘harder’ was geweest.

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16
  In reactie op: Beet, Na het lezen #1 #11617

  Het was een heerlijk boek om te lezen. Ik wilde maar door en door lezen. Ik heb bijna het hele boek ontzettend met George meegeleefd (mijn favoriet dus) maar uiteindelijk vond ik George een beetje een sulletje. Ik had verwacht/gehoopt dat hij wat meer voor zichzelf op zou komen en wat harder zou worden! Dat zou ik zelf veranderden;-)

  De schrijver kende ik nog niet. Maar na dit boek wil ik zeker nog een ander boek van hem lezen! Heerlijk weggeschreven en super om te lezen!

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16

  Ondertussen heb ik het boek verslonden! In het begin had er wat moeite mee. Er werden een paar moeilijke woorden gebruikt om te laten weten hoe ‘slim’ george is ‘ondanks’ het werk dat hij doet. (Zo kwam het iig bij mij over) dat vond ik jammer. Het maakt niet uit wat voor werk je doet als je maar gelukkig bent!
  Ik kon me helemaal inleven in het verhaal. Had gedeeltes waarbij ik zelf kriebels in mn buik kreeg of schrok van een reactie. Spellingsfouten heb ik nauwelijks gezien en waren voor mij niet storend.

  Rebecca
  Bijdrager
  Post count: 16
  In reactie op: Beet, Voor het lezen #11321

  Cover:
  De cover van het boek trekt mij ontzettend aan! De groene ogen van de jongen hebben iets dierlijks en spannends! Eronder een auto die natgespoten/schoongespoten word. Ook zie ik een bloederige klauw. Zal dat een klauw van de jongen zijn?

  Auteur:
  Ik ken de auteur niet. Maar denk dat ik na dit boek graag meer van hem wil lezen.

  Verwachting:
  Ik verwacht een super spannende roman. (Thriller aan de voorzijde, roman aan de achterzijde) Door de groene ogen verwacht ik spannende, niet voorspelbare gebeurtenissen waar ik van ga sidderen. Door de ‘simpele’ maar goede cover verwacht ik ook dat het boek ‘makkelijk’ en fijn te lezen is.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)