Home Forums VOLLEDIG AFGERONDE LEESCLUBS Z-#1 Leesclub 35: Schemerzone Inschrijven voor leesclub Schemerzone

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Post count: 1449
  #6811 |

  Inschrijven voor ThrillZone leesclub 35

  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de vijfendertigste ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is Schemerzone van Hilde Vandermeeren.

  Het verhaal: Schemerzone

  Kate werkt als verpleegkundige in een Londense privékliniek. Ze komt erachter dat ze narcolepsie heeft, waardoor ze onverwacht een slaapaanval kan krijgen en last heeft van nachtmerries die niet van de werkelijkheid te onderscheiden zijn. Om haar baan niet te verliezen verzwijgt ze haar aandoening voor haar collega’s.

  De kliniek waar ze werkt beslaat twee verdiepingen, maar er is nog een derde etage die verbouwd wordt. Bekende personen kunnen die afhuren voor een discrete behandeling buiten de schijnwerpers. De negenjarige dochter van een glamourkoppel komt op die afdeling terecht.

  Door een voorval in de kliniek krijgt Kate de sensatiepers achter zich aan. Maar niet alleen de sensatiepers – ook iemand anders. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt.

  ********************

  De schrijver: Hilde Vandermeeren

  Hilde Vandermeeren (1970) schreef meer dan veertig kinder- en jeugdboeken, waarvan vele werden bekroond met Nederlandse en Vlaamse literaire prijzen. Sinds haar jeugd verslindt ze thrillers en spannende romans. Met haar eerste psychologische thriller, Als alles duister wordt, begon haar carrière als thrillerschrijfster en won ze meteen de Hercule Poirot publieksprijs 2013. Ook werd ze genomineerd voor de Diamanten Kogel 2013. Een van haar korte verhalen is recent verschenen in het bijzonder prestigieuze Ellery Queen Mystery Magazine en genomineerd voor de Derringer Award 2017 voor beste korte verhaal.

  Uitgeverij Q (Singel Uitgevers) stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

  ********************

  Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl ) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres:
  • Waarom je aan deze leesclub (Schemerzone) deel wilt nemen…

  Alleen als alle vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op maandag 5 juni 2017. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op ThrillZone op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.
  Axelle
  Bijdrager
  Post count: 161

  Alle boeken van Hilde gelezen. Ben benieuwd naar haar nieuwste 🙂

  Knupke
  Bijdrager
  Post count: 11

  Ingeschreven. Nu duimen dat ik uitgeloot word…

  Linda
  Bijdrager
  Post count: 78

  Ik heb nog niet eerder een boek van Hilde Vandermeeren gelezen maar vind het heel interessant dat het is gebaseerd op een waargebeurd feit en dat haar inspiratie een krantenbericht was waarin een vrouw door een tweet haar baan, haar vrienden en haar reputatie kwijt raakte. Nog nooit eerder van de ziekte “narcolepsie” gehoord maar juist het verlies van controle zal een zeer spannend element zijn in deze thriller. Ik heb ook gelezen dat de schrijfster echt fysiek naar Londen is geweest als vooronderzoek voor deze thriller.

  Stephanie Haenen
  Bijdrager
  Post count: 9

  Kansje gewaagd

  Dini57
  Bijdrager
  Post count: 299

  Mijn favoriete Vlaamse auteur dus ook een kansje gewaagd. Al haar thrillers gelezen.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.