Home Forums VOLLEDIG AFGERONDE LEESCLUBS #Z-1 Leesclub 42: Meesterdeal Inschrijven voor leesclub Meesterdeal

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Post count: 994
  #8045 |

  Inschrijven voor ThrillZone leesclub 42

  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de tweeënveertigste ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is Meesterdeal van Marlen Beek-Visser.

  Het zou origineel zijn als de motivatie voor het inschrijven van een leesclub geen algemene, terugkerende, gekopieerde beschrijving bevat maar een beschrijving waar minstens de titel van het leesclubboek in te lezen valt en een originele motivatie waarom je dit boek wilt lezen.

  Het verhaal: Meesterdeal

  Een dochter, een docent, een verhouding, een dode docent.  

  Als Bo van Lierop ontdekt dat haar 16-jarige dochter Eva een verhouding heeft met haar mentor van school, een man van tweeënveertig, lopen de spanningen binnen het gezin hoog op. Bo’s echtgenoot Adam dreigt met onorthodoxe maatregelen die de situatie alleen maar zouden verergeren.  

  Yannick, de ongrijpbare vriend van Eva, die sinds enige tijd onderdeel uitmaakt van hun gezin, heeft een geheel eigen wijze van reageren. Het feit dat Bo en Adam al jaren een geheim met zich meedragen, een geheim dat zij beter eerder hadden kunnen vertellen, maakt de situatie er niet eenvoudiger op. Is dat de reden dat Adam zich steeds vreemder gaat gedragen?  

  Bo’s enige uitvlucht is haar vrijwilligersbaantje bij de Hulplijn en in het bijzonder Emiel, een cliënt met wie ze een band opbouwt en bij wie ze haar hart kan luchten. Emiel trekt zich Bo’s situatie aan en weet wel een manier om haar te helpen. Net als Bo op het punt staat om de confrontatie met Eva’s mentor aan te gaan, gebeurt er iets wat een schok van ontzetting teweegbrengt. Wie kan Bo nog vertrouwen? Haar dochter die het liegen tot tweede natuur heeft verheven? Haar man, die steeds verder van haar af drijft? De ongrijpbare Yannick? En Emiel, is die ooit wel te vertrouwen geweest?

  ********************

  De schrijver: Marlen Beek-Visser

  Marlen Beek-Visser debuteerde in 2015 met de uitstekend ontvangen thriller Stem!. (ondertitel: als deelname aan een talentenjacht een obsessie wordt). Eerder werd een vijftiental verhalen van haar hand gepubliceerd in evenzoveel verhalenbundels.

  Marlen woont en werkt in Leiderdorp. Marlen is zeer gedreven in haar pr-activiteiten: in haar debuutjaar signeerde zij in zo’n veertig boekwinkels, gaf interviews op (regionale) radio en tv, organiseerde workshops schrijven, trad meerdere malen op als spreker en werd gevraagd als interviewer. Zij is een van de oprichters van het schrijverscollectief Moordwijven. Een collectief van vijf thrillerauteurs, waaronder Isa Maron, Ingrid Oonincx, Anya Niewierra en Liesbeth van Kempen die elkaar willen versterken en zich willen onderscheiden door een herkenbaar gezicht te vormen naar lezers, media en de boekhandel.

  De pers over Stem!:

  “Beste nieuwkomer in thrillerland in 2015” (Thrillerlovers)
  “Een zinderend debuut met een zeer spannende verhaallijn (Biblion)
  Stem! behoort tot de top 10 zomerthrillers van 2015 (Vrouw; bijlage Telegraaf)
  “Een debuut dat zich onderscheidt met een verhaal dat er regelrecht inhakt. Wendingen die niet te voorzien zijn en dan is er ook nog die ene twist die maakt dat de ontknoping briljant is”. (Vrouwenthrillers)
  “Een pluim voor Marlen Beek-Visser” (Diede de Haas voor Hebban)

   Uitgeverij Ellessy stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

   ********************

   Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl ) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres:
  • Waarom je aan deze leesclub (Meesterdeal) deel wilt nemen…

  Alleen als alle vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op maandag 24 juli 2017. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op ThrillZone op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.
  kareltje
  Bijdrager
  Post count: 190

  Ben heel benieuwd naar deze schrijfster en naar dit boek. Het verhaal van een puberdochter die zich los lijkt te maken en van alle “zekerheden” van de moeder die van haar wegglijden. Ik ben heel benieuwd hoe dit zich als thriller gaat ontwikkelen.
  Leuke kaft overigens. Foto heeft iets van een strafbankje op school.

  ingebrunn
  Bijdrager
  Post count: 112

  Meesterdeal lijkt me nu echt een boek voor mij. Ik zal het dan ook met plezier lezen en ik zal actief deelnemen aan de leesclub.

  Bryan Fohler
  Bijdrager
  Post count: 8

  Ik heb ook een mailtje gestuurd, lijkt me erg leuk als ik deel kan nemen aan deze leesclub.

  helderinge
  Bijdrager
  Post count: 162

  Ingeschreven en zoals altijd het boek even bekeken op bol.com De cover zegt vaak al iets over een verhaal en hier is dat zeer grappig gedaan. Een houten schoolstoel voor een krijtbord en dan in krijt geschreven , meesterdeal wat natuurlijk al een vrij dubbelzinnige titel is.

  Ik ben zeer benieuwd.

  roodkapje
  Bijdrager
  Post count: 104

  Ik heb me ook weer opgegeven en ben reuze benieuwd naar Meesterdeal. De titel is edd heel mooi op de cover verwerkt.

  Wilma
  Bijdrager
  Post count: 106

  Heb gelijk een mailtje gestuurd, ben wel erg nieuwsgierig geworden!

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.