Home Forums VOLTOOIDE LEESCLUBS NR’S 101 t/m 150 Leesclub 135: Verzwegen trauma (VT6) Inschrijven leesclub Verzwegen trauma

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Post count: 2011
  #24055 |

  ++++++ LEES DEZE INFORMATIE VOORAF GOED!!! ++++++

  Inschrijven ThrillZone leesclub 135; Verzwegen trauma (VT6) van Melissa Skaye

  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de honderd-vijfendertigste ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is:  Verzwegen trauma  van  Melissa Skaye.

  Het verhaal:  Verzwegen trauma

  In Hoorn komt een man tot de afgrijselijke ontdekking dat zijn onderbenen zijn geamputeerd, terwijl hij sliep. Hij heeft niets gemerkt en kan zich niets herinneren. De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden op de zaak gezet en komen erachter dat dit niet het eerste slachtoffer van amputatie is. Het motief van de dader is moeilijk te achterhalen en er is angst voor meer slachtoffers. Ondertussen krijgen de rechercheurs te maken met een andere zaak, de moord op een negenendertigjarige vrouw.

  Elize, de vrouw van paragnost Will de Jager, overleed in 2004. Will heeft nooit in zelfmoord geloofd, zoals wordt beweerd. Sanne, die een relatie met Will heeft, onderzoekt de oorzaak achter de dood van Elize. De waarheid is schokkend. Onbedoeld komt Sanne ook nog eens achter een geheim van Will. Zijn verleden strekt zich uit naar het heden. Met alle gevolgen van dien.

  ********************

  De schrijver:  Melissa Skaye

  Melissa Skaye  (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks: Virtuele tango, Verboden tranen, Verleden tijd, Verminkte toekomst  en  Verknipte tegenstander.  Verzwegen trauma  is het zesde deel met rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra in de hoofdrol. Ook is zij auteur van de thriller  In onschuld  en van de fantasyreeks Jeremy Jago. Samen met  J. Sharpe  schreef zij de thriller  Meedogenloos. Ze heeft in diverse bundels korte thrillerverhalen gepubliceerd. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn. http://www.melissaskaye.nl

  Wat anderen zeggen over Skaye en haar VT-reeks:

  Melissa Skaye zet haar sterk stijgende kwaliteitslijn door alsof het de meest normale zaak van de wereld is. De reeks blinkt uit door emotionele en psychische lading. Sanne en Luca zijn niet alleen meer van Skaye, maar behoren aan al haar fans toe, de auteur is gewaarschuwd! – Cees van Rhienen, ThrillZone.

  Een van de kenmerken van de thrillers van Skaye is het feit dat ze de spanning en onzekerheid heel lang weet vast te houden. Skaye karakteriseert haar personages uitstekend evenals hun onderlinge relatie. De VT-reeks over Sanne en Luca zou uitermate geschikt zijn voor een televisieserie en ik roep dan ook met genoegen de televisiemakers in ons land op om deze handschoen op te pakken. – Hanneke Tinor-Centi, recensent en literair agent.

  Uitgeverij LetterRijn stelt 15 leesexemplaren (paperbacks of ePubs) beschikbaar.

  Belangrijk te weten:

  • Voorkeur voor ePubs
  • Geen paperbacks buiten Nederland
  • Maximaal 5 paperbacks

  ********************

  Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl ) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres:
  • Wat je voorkeur heeft; ePub of paperback
  • Waarom je aan deze leesclub (Verzwegen trauma) deel wilt nemen…

  Alleen als  alle  vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op 14 oktober 2019. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op ThrillZone   op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.

   

  Agnes te Molder
  Bijdrager
  Post count: 130

  Ik heb me ingeschreven voor deze leesclub.
  De andere delen van de VT heb ik gelezen en vind ze érg goed.
  Ik verwacht dus ook dat dit boek me zal pakken en dat ik,als ik er in begonnen ben, steeds door wil lezen.
  Van de leesclub verwacht ik verschillende meningen te horen van de deelnemers waardoor het boek nog indrukwekkender wordt.

  sunnie031
  Bijdrager
  Post count: 188

  Brrrr je zal maar wakker worden en je beide benen zijn geamputeerd. Ik ben absoluut nieuwsgierig waar dit heen gaat. Wat is er gebeurd? En hoe zit dat met het geheim van Will? Welke gevolgen.
  lk heb al een aantal boeken van Melissa gelezen en daar heb ik van genoten. Ik hoop wel dat ik deze los kan lezen van de andere delen, want de voorlaatste heb ik nog niet gelezen.

  MariekeLeest
  Bijdrager
  Post count: 203

  De vorige 2 delen van de VT serie heb ik reeds gelezen en die waren super goed, spannend en gruwelijk!

  ingebrunn
  Bijdrager
  Post count: 208

  Graag lees ik mee met een eigen exemplaar als dit mogelijk is. Heb haar vorige twee delen gelezen en hou van haar schrijfstijl. Ruw en puur

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.