Home Forums VOLTOOIDE LEESCLUBS NR’S 101 t/m 150 Leesclub 122: Retour Spitsbergen Inschrijven leesclub Retour Spitsbergen

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 2079

  ++++++ LEES DEZE INFORMATIE VOORAF GOED!!! ++++++

  Inschrijven ThrillZone leesclub 122; Retour Spitsbergen van Pepper Kay

  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de honderd-tweeëntwintigste ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is:  Retour Spitsbergen  van  Pepper Kay.

  Het verhaal:  Retour Spitsbergen 

  Kirill, de vijfentwintigjarige zoon van een vooraanstaande kunsthandelaar in Moskou, gaat met vrienden op skivakantie en krijgt een ernstig ongeluk. De breekbare band met zijn vader lijkt zich hierdoor te versterken, maar plaatst hem ook in een grimmige realiteit. Hoe had hij ooit kunnen bedenken dat zijn leven zo radicaal zou veranderen?

  Jeremy is gescheiden en vader van twee kinderen. Op een dag komt hij in zijn woonplaats Amersfoort een vroegere klasgenoot uit groep zeven tegen. Tijdens een kop koffie om bij te praten krijgt hij een uitnodiging voor een avontuurlijke zeiltocht. Samen met zijn vriendin Annet reist hij af naar Spitsbergen, niet wetende dat deze zeilvakantie heel anders zal verlopen dan hij verwacht.

  Zowel voor Kirill als Jeremy is niets wat het lijkt. Verleden en heden verweven zich tot een onontkoombare werkelijkheid. Een werkelijkheid die langzaam maar zeker een fatale wending neemt.

  ********************

  De schrijver: Pepper Kay

  Als vertaler van technische documentatie is  Pepper Kay vrijwel haar gehele werkzame leven al bezig is met taal. Toch was het pas in 2010 dat zij een onvermoede liefde voor het schrijven van verhalen ontdekte. Naast het schrijven van verhalen is ze bij mooi weer in haar tuin te vinden en houdt ze zich graag bezig met Russian Kettlebells.

  Inmiddels heeft Pepper Kay acht boeken op haar naam staan. Vijf daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner: ID-crisisSlangenkuilVuurstormDoodvonnis en Maalstroom.

  Met het Medinië-tweeluik Drakenbloed en Drakenspoor laat Pepper Kay zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.

  Haar achtste boek Retour Spitsbergen is haar debuut op thriller-gebied.

  Futuro Uitgevers stelt 15 leesexemplaren (ePub) beschikbaar.

  ********************

  Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres:
  • Waarom je aan deze leesclub (Retour Spitsbergen) deel wilt nemen…

  Alleen als alle vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op 01 juli 2019. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op ThrillZone  op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.
  Lizzie
  Bijdrager
  Aantal berichten: 362

  De cover en de achterflaptekst wekken de nodige nieuwsgierigheid.

  maria
  Bijdrager
  Aantal berichten: 406

  de schaar ziet er op de rode achtergrond niet prettig uit. Ik heb nog nooit iets van haar gelezen maar ben ook nooit zo’n fan van science fiction dus daarom wel leuk dat ze nu een thriller schrijft.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.