Home Forums VOLTOOIDE LEESCLUBS NR’S 051 t/m 100 Leesclub 085: Opgejaagd wild Inschrijven leesclub Opgejaagd wild

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 2077

  Inschrijven voor ThrillZone leesclub 85 Opgejaagd wild van Wouter Helders

  ++++++ LEES DEZE INFORMATIE VOORAF GOED!!! ++++++

  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de vijfentachtigste ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is:  Opgejaagd wild  van  Wouter Helders.

  Het verhaal:  Opgejaagd wild

  Wanneer een eindoefening in de jungle van Frans-Guyana ontaardt in een gevecht met dodelijke afloop, is de militaire carrière van Sam de Wild voorbij.

  Als na enkele maanden de bodem van zijn spaarpot in zicht komt, is de ex-commando de wanhoop nabij. Dan krijgt Sam een kans uit duizenden: hij wordt gerekruteerd als huurling. Een goed betaalde baan, met een nobel doel. Samen met een groep elite-huurlingen moet hij een grensoverschrijdend nationaal park, een laatste toevluchtsoord voor bedreigde diersoorten, beveiligen tegen stropers.

  Toch blijken ook hier duistere krachten aan het werk. Al snel wordt Sam gezocht voor moord en moet hij, opgejaagd door zijn voormalige collega’s, rennen voor zijn leven. Hij weet fotografe Emma Young met een leugen te overtuigen hem te helpen, maar die leugen blijkt hem, net als zijn achtervolgers, al snel in te halen.

  ********************

  De schrijver: Wouter Helders

  Wouter Helders werkte jarenlang als militair journalist voor het ministerie van Defensie en bezocht in die functie verschillende uitzendgebieden. De dingen die hij zag, hoorde en meemaakte vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zijn thrillers zijn dan ook doorspekt met realisme en feiten, ingebed in een rijke fantasie.

  Zijn debuut, Machtstrijd, haalde de shortlist van de Diamanten Kogel en won de Hebban Thriller debuutprijs. Verraad, Wouters tweede thriller, werd door ThrillZone genomineerd voor beste Nederlandstalige Thriller. Opgejaagd wild is het derde deel uit de Sofie Lafleur-reeks.

  ThrillZone: Helders … is een blijvertje met internationale allure in de wereld van de Nederlandse thriller.

  Eindhovens Dagblad: Wat Helders (ex-militair journalist) zelf meemaakte op missies vindt zijn weg naar zijn boeken: spanning, geweld, avontuur en couleur locale.

  Boekhandel Krings: Helders steekt met kop en schouders boven veel debutanten uit. Wij kijken uit naar het vervolg.

  Uitgeverij LetterRijn stelt 15 leesexemplaren (paperbacks en ePub’s) beschikbaar.

   Voorwaarden:

  • Maximaal 5 paperbacks beschikbaar
  • Geen paperbacks naar België

  ********************

  Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres
  • Waarom je aan deze leesclub (Opgejaagd wild) deel wilt nemen…
  • Of je een paperback of ePub wilt leze

  Alleen als alle vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op maandag 01 oktober 2018. Daarna wordt bekend gemaakt wie een of twee leesexemplaren heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op ThrillZone op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.
  Lizzie
  Bijdrager
  Aantal berichten: 362

  Persoonlijk nog nooit echt een militaire thriller gelezen, maar het voorstukje maakt mij wel nieuwsgierig. Heb mij dan ook ingeschreven voor deze leeslcub.

  Sabrina
  Bijdrager
  Aantal berichten: 181

  Ik ken de auteur en het boek niet en daarom wil ik graag meedoen met deze leesclub. Net zoals Lizzie heb ik nog nooit een militaire thriller gelezen. Dus een uitdaging!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.