Home Forums VOLTOOIDE LEESCLUBS NR’S 001 t/m 050 Leesclub 13: Later als ik dood ben Inschrijven leesclub Later als ik dood ben

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 2077

  Inschrijven voor ThrillZone leesclub 13

  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de dertiende ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: Later als ik dood ben van Ilse Ruijters.

  Het verhaal: Later als ik dood ben

  Elin denkt alles te hebben. Een leuke vent, fijne ouders, een vaste baan. Maar dan ontdekt ze dat haar verleden één grote kluwen leugens is. Wie zijn haar echte ouders? En wie is zijzelf eigenlijk?

  Er is maar één plek waar ze deze antwoorden kan vinden: in het criminele circuit. Ze zegt haar vertrouwde leven op, accepteert een baan in een tbs-kliniek en ontdekt veel te snel dat aan elk antwoord een prijskaartje hangt

  ********************

  De schrijver: Ilse Ruijters

  Ilse Ruijters (24 juni 1979) studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie media entertainment. Haar keuzevakken vulde ze in bij de faculteit Nederlands.
  In 2008 won ze de IVIO Andries Greinerprijs, een aanmoedigingsprijs voor Flevolands schrijftalent. Dat betekende een boost voor haar schrijfcarrière. Ze zegde haar baan in loondienst op, kocht van het prijzengeld een nieuwe laptop en ging als freelance publicist aan de slag.
  Inmiddels staat er een fraaie reeks publicaties op haar naam. Ze schreef onder andere artikelen voor Cosmopolitan, Fab! en Lifestyle Almere, en won wedstrijden als ‘Een dagje Aaf zijn’ in NRC Next, Literatuurprijs Helmond en de Onze Taal Magazine Schrijfwedstrijd. In 2013 schreef Ilse het Almeers Dictee.
  Met De onderkant van sneeuw debuteerde Ilse in 2014 als thrillerschrijfster. Deze huiveringwekkende psychologische vrouwenthriller kwam uit bij The House of Books en werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs. Ook haar zakelijk succes viel op, dit leverde haar de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2015 op.
  Op dit moment schrijft Ilse voor verschillende media en werkt ze als freelance dagvoorzitter en presentatrice. Haar volgende boek, Later als ik dood ben, ligt vanaf 1 oktober 2016 in de schappen.

  Uitgeverij The House of Books stelt 15 leesexemplaren (papieren of ePub) beschikbaar.

  ********************

  Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.
  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl ) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres:
  • Waar je voorkeur naar uit gaat (papieren boek of ePub):
  • Waarom je aan deze leesclub (Later als ik dood ben) deel wilt nemen…

  Alleen als alle vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op zondag 25 december 2016. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op ThrillZone op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.

  Saskia
  Bijdrager
  Aantal berichten: 197

  Dat ze zich begeeft onder criminelen om de waarheid te achterhalen. Dat is toch niet niks. Ik ben benieuwd hoe het boek het thema goed en kwaad uitwerkt. Daar lijk ik momenteel veel over te lezen. Ik verwacht een goed uitgewerkte psychologische thriller gezien alles wat ik erover gehoord en gelezen heb.

  chantalvl
  Bijdrager
  Aantal berichten: 111

  But vergeten te zeggen dat ik graag de papieren versie zou willen maar als het niet anders kan….
  ik met ebook ook graag meedoe met deze leesclub.

  Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 2077

  But vergeten te zeggen dat ik graag de papieren versie zou willen maar als het niet anders kan….
  ik met ebook ook graag meedoe met deze leesclub.

  Is opgenomen Chantal

  leentje
  Bijdrager
  Aantal berichten: 117

  ga mijn nog vlug aanmelden hoop nog op tijd ben

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.