Home Forums VOLLEDIG AFGERONDE LEESCLUBS Z Leesclub 117: Dodenstoel Inschrijven leesclub Dodenstoel

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Post count: 1476
  #21314 |

  ++++++ LEES DEZE INFORMATIE VOORAF GOED!!! ++++++ 

  Inschrijven ThrillZone leesclub 117; Dodenstoel van Johan Andersen

  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de honderd-zeventiende ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is:  Dodenstoel  van  Johan Andersen.

  Het verhaal:  Dodenstoel 

  Hij speelt een dodelijk spel, en geeft niet op…
  Ex-commando en veiligheidsadviseur Eugène Hamer treft op de Amsterdamse Apollolaan een gruwelijk tafereel aan. Een man hangt aan een touw in de woonkamer, zijn keel doorgesneden. Zijn vrouw ligt dood op bed en in een kledingkast schuilt een jongen die getuige is geweest van deze slachting.

  De moordenaar daagt de politie in een brief uit hem op te sporen. Hij verwijst naar een website waarop een elektrische stoel te zien is met daaronder de boodschap: Pas als mijn wraak compleet is, stop ik met moorden…
  Samen met Neli Panka, inspecteur bij de afdeling Zware Criminaliteit en gespecialiseerd in de psychologie van seriemoordenaars, opent Hamer de jacht. Het brengt ze op het spoor van een omvangrijk netwerk van drugssmokkel en mensenhandel, die zijn oorsprong blijkt tevinden in voormalig Joegoslavië en de val van Srebrenica… 

  ********************

  De schrijver: Johan Andersen

  Johan Andersen is een Nederlandse uitgever en schrijver.  Dodenstoel is zijn eerste thriller. Andersen woont met zijn vrouw en kinderen in Zaandam.

  Uitgeverij HarperCollins Holland stelt 15 leesexemplaren (paperback en/of ePub) beschikbaar.

  ********************

  Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres:
  • Of je een paperback of ePub leest
  • Waarom je aan deze leesclub (Dodenstoel) deel wilt nemen…

  Alleen als alle vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op 27 mei 2019. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemenen op ThrillZone  op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.
  Lizzie
  Bijdrager
  Post count: 260

  Wow wat een mooie cover! Dit boek straalt gewoon uit lees mij.

  moedrie
  Bijdrager
  Post count: 70

  Doden stoel lijkt mij een spannend verhaal en verwacht ook wel een stukje geschiedenis door de val van Sebrenica , het zou ook zo maar een waar gebeurd verhaal kunnen zijn, drugssmokkel en mensenhandel.de voorkant ziet er heftig uit

  het is een debuut van Johan Andersen maar kan een pseudoniem naam zijn
  ben erg benieuwd naar de schrijver

  roodkapje
  Bijdrager
  Post count: 185

  Ik ben wel benieuwd naar het debuut van Johan Andersen, nog nooit van gehoord. Een opmerkelijke cover met een elektrische stoel, die een rol speel in het verhaal. Nieuwsgierig.

  bonkikong
  Bijdrager
  Post count: 29

  Dit is een boek die vragen bij me oproept en die ik wil kennen. Waarom wil de seriemoordenaar wraak nemen, wat drijft hem ertoe? Ik ben heel benieuwd naar het verhaal. De cover spreekt me heel erg aan. Het is ook altijd fijn om kennis te maken met een nieuwe auteur.

  maria
  Bijdrager
  Post count: 303

  Een cover die blijft hangen en de korte samenvatting doet een spannend verhaal vermoeden van een schrijver die we nog niet kennen maar misschien zelf door zijn verleden of familie of kennissen wat met Joegoslavië te maken heeft gehad? Een heikel punt blijft de val van Srebrenica,dus ik ben benieuwd wat daarover naar voren komt.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.