Home Forums VOLTOOIDE LEESCLUBS NR’S. 151 T/M 200 Leesclub 164: De onbekende vrouw Inschrijven leesclub De onbekende vrouw

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 2077

  ++++++ LEES DEZE INFORMATIE VOORAF GOED!!! ++++++ 

  Inschrijven ThrillZone leesclub 164; De onbekende vrouw – Mary Kubica


  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de honderd-vierenzestigste ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: De onbekende vrouw van Mary Kubica.

  Het verhaal: De onbekende vrouw

  Sadie en Will zijn pas net met hun twee kinderen verhuisd naar een klein kustplaatsje, als hun nieuwe buurvrouw Morgan dood gevonden wordt. Iedereen is geschokt, vooral Sadie, die doodsbang is bij de gedachte dat er zo dichtbij een moord is gepleegd.

  Maar het is niet alleen Morgans dood die haar de stuipen op de lijf jaagt. Het is ook het donkere nieuwe huis, dat ze na het onverwachte overlijden van Wills zus erfden, en de aanwezigheid van Wills nichtje, een tiener als een donderwolk.

  Sadie bijt zich vast in het mysterie van Morgans dood. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze zich realiseert wat er op het spel staat als de waarheid aan het licht komt…

  ********************

  De schrijver: Mary Kubica

  Mary Kubica woont buiten Chicago in Amerika. Ze was eerst geschiedenislerares voor ze fulltime boeken ging schrijven. Inmiddels zijn haar boeken in meer dan dertig talen uitgegeven en ruim twee miljoen wereldwijd verkocht. Haar romans worden geprezen als hypnotiserend, spannend en verhelderend. De onbekende vrouw is haar vijfde boek dat in Nederland is verschenen.

  HarperCollins Holland stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

  ********************

  Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl ) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres:
  • Of je voorkeur hebt voor een papieren boek of ePub:
  • Waarom je aan deze leesclub (De onbekende vrouw) deel wilt nemen…

  Alleen als alle vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op 18 mei 2020. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op ThrillZone op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.
  marcel
  Bijdrager
  Aantal berichten: 85

  Ik verwacht een spannend boek wat je vanaf pagina 1 bij de lurven grijpt en niet meer loslaat. Ik wacht met spanning af.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.