Home Forums VOLLEDIG AFGERONDE LEESCLUBS #Z-1 Leesclub 45: Waanidee Inschrijven leesclub Waanidee van Karin Hazendonk

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Post count: 882
  #8702 |

  Inschrijven voor ThrillZone leesclub 45

  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de vijfenveertigste ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is Waanidee van Karin Hazendonk.

  Het zou origineel zijn als de motivatie voor het inschrijven van een leesclub geen algemeen, terugkerende, gekopieerde beschrijving bevat maar een beschrijving waar minstens de titel van het leesclubboek en/of de auteur in te lezen valt en een originele motivatie waarom je dit boek wilt lezen.

  Het verhaal: Waanidee

  Als Victor Bronckhorst op elfjarige leeftijd zijn ouders verliest, wordt hij door zijn grootouders in huis genomen. Ondanks het leeftijdsverschil en de sadistische karaktertrekken die zijn opa blijkt te hebben, ontstaat er een hechte band tussen de twee. Opa noemt hem de uitverkorene die een belangrijke taak heeft te vervullen.

  Bronckhorst ontplooit zich tot een succesvol zakenman, maar de band met zijn grootvader blijft ook na diens dood bestaan. De gesprekken tussen beiden gaan door en ook geeft opa nog regelmatig advies, al speelt dit alles zich nu nog slechts in Victors hoofd af … Victor ontwikkelt een idee waarmee hij de door opa gegeven taak kan volbrengen.

  Hij verzamelt een kleine groep mensen om zich heen die hem met hun specifieke kennis van dienst kunnen en zullen zijn. Twee jaar later wordt het land in de greep gehouden door een golf van onverklaarbare sterfgevallen. De chaos is compleet en het land verandert in een puinhoop met overal mensen die op de vlucht slaan. De geschiedenis lijkt zich te herhalen. 

  ********************

  De schrijver: Karin Hazendonk

  Karin Hazendonk (1961) werd geboren in Utrecht. Als enig kind in het gezin groeide ze op in Waddinxveen. Het lezen werd haar met de paplepel ingegoten. Door het plezier in lezen, kwamen de verhalen al op jonge leeftijd in haar hoofd.
  Na haar opleiding kwam ze in het bedrijfsleven terecht. Ze trouwde jong (1982 op twintigjarige leeftijd) en werd moeder van een dochter (1983) en een tweeling (zoon en dochter 1987).   Nadat Karin jarenlang thuis aan haar gezin werkte, keerde ze terug naar het bedrijfsleven, koos voor een carrière in finance en werkte bij verschillende bedrijven.

  De ommekeer kwam in 2013. Wegens reorganisatie van het bedrijf waar ze werkte, ging haar baan verloren. Het gaf haar de mogelijkheid om iets te gaan doen met de verhalen die nooit uit haar hoofd waren verdwenen. Ze schreef een kinderboek en een boek voor de oudere jeugd. Daarna volgden twee thrillers en een aantal korte verhalen.

  Uitgeverij LetterRijn stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

  ******************** 

  Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl ) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres:
  • ePub of Paperback?
  • Waarom je aan deze leesclub (Waanidee) deel wilt nemen…

  Alleen als alle vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op maandag 21 augustus 2017. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op ThrillZone op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.

   

  Zohra
  Bijdrager
  Post count: 105

  Dat iemand zelfs na zijn dood nog zóveel invloed kan hebben op een ander fascineert me.
  Ben benieuwd.
  Daarom ook ingeschreven

  Dini57
  Bijdrager
  Post count: 184

  Ook kansje gewaagd. Ik volg Karin al een tijdje en erg benieuwd naar haar nieuwste boek.

  Ann Janssens
  Bijdrager
  Post count: 60

  Ik volg Karin Hazendonk ook al een tijdje. Steeds leuk om een auteur zijn/haar enthousiasme op te merken ! Maar nog nieuwsgieriger ben ik naar het sadistische trekje van opa. Benieuwd wat voor invloed dat heeft op iemands leven.

  Ingridje
  Bijdrager
  Post count: 35

  Ik lees graag mee met eigen exemplaar

  coenraad
  Bijdrager
  Post count: 223

  de aanmeld mail verstuurd is zojuist verstuurd

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.