Home Forums VOLLEDIG AFGERONDE LEESCLUBS #Z-1 Leesclub 29: Het Brussel-syndroom Inschrijven leesclub Het Brussel-syndroom

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Cees van Rhienen
  Sleutelbeheerder
  Post count: 956
  #5787 |

  Inschrijven voor ThrillZone leesclub 29

  Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de negenentwintigste ThrillZone leesclub. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: Het Brussel-syndroom van Buelens & Vermeiren.

  Het verhaal: Het Brussel-syndroom

  Zij is een bekende Europa-journaliste. Hij een Brits toponderhandelaar. Samen met de kersverse Europese president krijgen ze een vreemd ultimatum.

  Wanneer zes eurocommissarissen gelijktijdig worden ontvoerd, moet het trio verplicht samenwerken. Zij is haar bewegingsvrijheid kwijt. Hij is gewoon om met de duivel te onderhandelen. De president zit verstrikt in het Europese machtsweb.

  De ontvoerders bespelen de media met perfect geregisseerde onthullingen. Is de journaliste een marionet in de manipulatieve handen van de ontvoerders? Wat verbergt de Britse onderhandelaar? Welk spel speelt de Europese president? Wat zijn de motieven van de Britse politica die onverwacht de Europese publieke opinie op haar hand krijgt? Was de brexit maar een eerste stap in een alomvattend destructief plan?

  ********************

  De schrijver: Buelens & Vermeiren

  Marc Buelens (1949) is professor emeritus aan Vlerick Business School en columnist bij Trends. In 2015 ontving hij de Acco prijs Psycholoog van het Jaar. Hij woont sinds 2014 in Londen. Na vijftien non-fictie boeken komt zijn eerste thriller uit: Het Brussel-syndroom. Samen met zijn schoonbroer Raf Vermeiren vormt hij het schrijversduo Buelens & Vermeiren.

  Raf Vermeiren (1962) werkte zeven jaar in de Brusselse Wetstraat en voelde dagelijks het kloppend hart van de politiek. Hij was adviseur van een partijvoorzitter en verschillende ministers. Hij woont sinds 2011 nabij Genève. Het Brussel-syndroom wordt zijn tweede thriller. Samen met Marc Buelens vormt hij het schrijversduo Buelens & Vermeiren.

  Vanuit auteursinitiatief zijn 15 leesexemplaren beschikbaar gesteld.

  ********************

  Wil je een gratis exemplaar winnen en meedoen aan deze leesclub? Dan is dit je kans!

  Deelnemen is voor ieder geregistreerd ThrillZone leesclublid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

  Wat moet je doen? Beantwoord deze mail (leesclub@thrillzone.nl ) en vul het volgende in:

  • Je naam (voor- en achternaam):
  • Je forumnaam als die afwijkt van je echte naam:
  • Je volledige adres (straat, huisnummer, postcode, stad, land):
  • Je leeftijd:
  • Je e-mailadres:
  • Waar je voorkeur naar uit gaat, paperback of ePub
  • Waarom je aan deze leesclub (Het Brussel-syndroom) deel wilt nemen…

  Alleen als alle vragen volledig zijn beantwoord, maak je kans op een gratis exemplaar.

  Let op!!:

  • De inschrijving sluit op maandag 24 april 2017. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, als de eerste boeken zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op ThrillZone op de boekpagina een lezersrecensie plaatsen.
  Axelle
  Bijdrager
  Post count: 161

  Ingeschreven. Nu nog even afwachten

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.